Chceme, aby Vaše stránky byli nej

Výdělek prostřednictvím přijímání placených reklamních e-mailů + nové webové stránky o výdělku

22.02.2009 13:14

Můžete si snadno vydělat tím, že budete přijímat a číst reklamní e-maily. Tento způsob výdělku nabízí řada marketingových společností, z nichž některé jsou české, jiné zahraniční (především z anglicky mluvících zemí). Pro společnosti, které uvádíme v následujícím seznamu, platí některá společná pravidla:
Registrace je vždy zcela zdarma. Při registraci je nutno zadat e-mailovou adresu a základní osobní údaje. Dále jste většinou tázáni na vaše zájmy, koníčky, vzdělání, profesní zaměření atd. - to proto, aby nabídky Vám zasílané byly pro Vás co nejzajímavější. V některých případech k výplatě stačí e-mail přijmout, jindy jej musíte též otevřít (zobrazit jeho obsah) nebo dokonce kliknout na kontrolní odkaz.
Odměna za 1 e-mail není nijak vysoká, ale "proklikat" reklamní e-maily (a případně kontrolní odkazy) trvá jen pár sekund. Počet e-mailů zasílaných od jednotlivých společností též není vysoký, ale pokud se zaregistrujete u více společností zároveň (což je zcela legální a nikomu to nevadí), celkový součet zaslaných reklamních e-mailů může ve výsledku vyprodukovat zajímavý výnos. Registrace trvá zpravidla jen pár minut.
Většina zde uvedených společností též poskytuje finanční bonusy za získávání nových členů.

 

více informací naleznete na e-zisk.webnode.cz/news/vydelek-prostrednictvim-prijimani-placenych-reklamnich-e-mailu/

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.